Hosting

Private Hosting

Al jaren bieden wij hosting op hoog niveau. Snelheid en betrouwbaarheid staan bij ons in een hoog vaandel.
RSquare heeft zich gespecialiseerd in zwaar beveligde sites; zo werken wij altijd met beveiligde certificaten (HTTPS/SSL) en met beveiligde nameservers via DNS-SEC.
U krijgt altijd een eigen virutele server waar uw website en e-mail op staan. U heeft hierdoor geen last van andere klanten die de beveiliging van hun website niet voor elkaar hebben.

De dienst bestaat uit een eigen virtuele server met eigen ip-nummer, waardoor er geen negatieve gevolgen zijn van eventuele andere klanten die de server te zwaar belasten of eventuele inbraken via andere klanten.
Daarbij zijn inbegrepen eventueel de domeinnaam, een comodo SSL certificaat (dit is met de blauwe balk), of een groene balk voor een kleine meerprijs (zie https://www.sslcertificaten.nl/ voor de verschillende opties).
De virtuele server draait op ssd disks wat de snelheid ten goede komt.
Voor de e-mail zitten er spamfiters bij en alle gangbare security lagen.
Als de naam bij ons geregistreerd wordt zal dnssec aangezet worden voor de beveiliging van het domein en DKIM voor email– dit is erg aan te bevelen.
Qua verkeer kunt u rekenen op 1TeraByte dataverkeer per maand en 20GB ruimte als disk. Mocht dit nog te weinig zijn dan kan dit eenvoudig worden uitgebreid.
Monitoring en 14 dagen backup zijn ook inbegrepen.