Web design

Web design

Het maken van een website kan een uitdagende taak zijn. RSquare werkt met meerdere partijen zodat het resultaat is wat u wil krijgen.

Ook denken wij mee met u want een mooi design is niet altijd ideaal voor het web, daar gelden andere regels die de ontwerpers van RSquare volledig beheersen. Daarbij moet u denken aan schaalbaarheid voor verschillende schermen van breedbeeld desktop naar ipad, Samsung tab en smart telefoon schermen.

Een responsive website betekent dat deze mee groeit met de grootte van uw scherm.

Wij bij RSquare zijn specialist in het maken van snelle websites, het ontsluiten van miljoenen database gegevens binnen een 10de van een seconden is voor ons standaard. Want deste sneller de gegevens beschikbaar zijn voor de klant deste blijer de klant. Wij werken daarbij met verschillende database omgevingen zoals MySQL en Cassandra om voor u de juiste database te creeren.

Voor het gebruikersgevoel is snelheid een hele belangrijke factor, daarom werken wij naast databases met apparte zoekservers die uw website versnellen, daarmee krijg je ook de mogelijkheid om te zoeken met type fouten of “klinkt als” woorden.